Πελάτες

  • bergman-kord
  • herbolive
  • ragaller
  • sam-0-13
  • staff-jeans
  • kolionasios
  • kritikos-fournos
  • melissa-zaxaroplasteia

Bergman Kord

bergman-kord
Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων εξειδικευμένων κέντρων μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, καθώς ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και state-of-the-art know-how για να προσφέρει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

HerbOlive

herbolive
Η Madis Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των φυσικών καλλυντικών, δηλαδή στην έρευνα, σχεδιασμό, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση των καλλυντικών της που βασίζονται σε φυτικά συστατικά, εκχυλίσματα βοτάνων και ελαιόλαδο.

Η ανάπτυξη της εταιρείας χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακούς ρυθμούς και επιτυχημένα προϊόντα. Η Madis Α.Ε. συνεχώς επενδύει σε νέες συνεργασίες, νέες σειρές προϊόντων και καινοτομικές τεχνολογίες.

Ragaller

ragaller
Κορυφαίο όνομα στη Γερμανία για περισσότερα από 60 χρόνια. Νο1 προμηθευτές σε προϊόντα και εξοπλισμούς catering με εξειδίκευση τη συσκευασία φαγητού.

SAM 0-13

sam-0-13
Η SAM 0-13 είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που από την ημέρα που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 έχει αλλάξει την προσέγγιση του παιδικού ρούχου.

Είναι μια διεθνής εταιρεία που είναι αφιερωμένη στον σχεδιασμό και την παραγωγή υψηλής ποιότητας παιδικών ρούχων. Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο franchise 56 καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο και έχει παρουσία σε περισσότερες από 14 χώρες.

Staff jeans

staff-jeans
Η STAFF ξεκίνησε ως εταιρεία παραγωγής denim το 1992. Εστιάζοντας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας denim, έγινε μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στην Ευρώπη.

Η κύρια στρατηγική της Staff Jeans είναι να προσφερθεί ένα άριστο ποιοτικό προϊόν, καινοτόμα σχέδια σε μια προσιτή τιμή για αγόρια και κορίτσια, ένα brand που θα συνδύαζε εξαιρετικό προϊόν και lifestyle.
Σήμερα τα Staff Jeans είναι leader στην ελληνική αγορά denim και πουλιούνται σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη.

Κολιονάσιος

kolionasios
ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ... το πιο γλυκό όνομα που 20 χρόνια τώρα μας χαρίζει μοναδικές γεύσεις.
Μια εταιρία με μεγάλο δυναμικό, και τα κατάλληλα εφόδια να σας στηρίξει, όπως στηρίζει 20 χρόνια τώρα, ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, το “γιαννιώτικο μπακλαβαδάκι”, χωρίς να χάσει καθόλου από την παραδοσιακότητά του και φυσικά από την ποιότητά του και τη γεύση του!

Ένας χώρος παραγωγής, με αυστηρά δεδομένα ποιότητας και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, είναι πάντα έτοιμος να παρασκευάσει προϊόντα με πραγματικές, φρέσκιες, ντόπιες πρώτες ύλες και αξεπέραστες γεύσεις που διατίθονται στα καταστήματά μας, αλλά και σε πολλά ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Κρητικος Φούρνος

kritikos-fournos
Η νεώτερη ιστορία της εταιρίας Κρητικός Φούρνος ξεκινάει πριν 42 χρόνια και συγκεκριμένα το 1967 όπου ο Στέλιος Νικολιδάκης εγκαινιάζει το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα στην Ένωση Πεζών.

Το 1991 η εταιρία περνάει στα χέρια των παιδιών του και συγκεκριμένα στους Νίκο, Δημήτρη και Άννα Νικολιδάκη όπου κατάφεραν μέχρι σήμερα να επεκταθούν και να διατηρούν 7 καταστήματα στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης.

Μέλισσα

melissa-zaxaroplasteia
Το 1987 ο Ανδρέας Χαρχαντής ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής ιδρύοντας ως νεαρός ζαχαροπλάστης ένα μικρό εργαστήριο στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων.

Με πολύ μεράκι, προσοχή στην καθαριότητα, την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Αλλά και με την συμμετοχή σε αυτή τη προσπάθεια και των τριών αδερφών του, η επιχείρηση ανδρώθηκε και με καμάρι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για τα ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, που κυριαρχούν γευστικά στα Τρίκαλα και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Απ’ το 2004 η επιχείρηση στεγάζεται σε ένα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών βιοτεχνικό συγκρότημα στη Σωτήρα Τρικάλων, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας που υπάρχουν στο χώρο, τα οποία ανανεώνονται πολύ πριν τη φυσική αλλά και την ηθική απαξίωσή τους, με αποτέλεσμα η παραγωγή να βρίσκεται πάντα στα πιο ψηλά standard και ταυτόχρονα να ικανοποιείται η βασικότερη αρχή και επιδίωξη της διεύθυνσης: ποιοτική παραγωγή – προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας!